Sušička Excalibur Clear Door bez časovače, 5 polic-černá (4500CDB)

Neohodnoceno
 
Doprava zdarma Efekt lupa
  • 1 z 5
 

Sušička potravin s průhlednými dvířky a 5 policemi

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
17.12.2018
8 610 Kč    
Značka Excalibur
Kategorie Excalibur - 5 policové
Záruka 5 let
 

Sušička potravin Excalibur Clear Door 4500CDB má 5 sušících polic a je opatřena praktickými průhlednými dvířky, které lze zcela vysunout a odložit stranou, velmi Vám tak usnadní manipulaci s nimi.

Principem sušení je cirkulace teplého vzduchu mezi jednotlivými policemi. Sušení je velmi šetrným a zároveň jednoduchým způsobem konzervace, při kterém zůstávají zachovány vitamíny i důležité enzymy. Sušit můžeme většinu druhů ovoce a zeleniny ale také plátky hovězího, kuřecího masa a zvěřiny. Můžete si tak doma připravit oblíbené a velmi výživné Jerky (džerky).

Sušička Excalibur Clear Door 4500 CDB pracuje na principu horizontálního proudění sušícího vzduchu (Paralexx Horizontal Airflow Drying Systém) a je vybavena nastavitelným termostatem.

Díky rovnoměrnému pohybu vzduchu mezi jednotlivými policemi není nutné police mezi sebou vyměňovat a střídat, jak bývá nutné u levnějších sušiček. Sušička tak může bez problémů pracovat s menšími teplotami, které jsou velmi důležité pro zachování všech zdraví prospěšných látek (vitamínů, enzymů).


DOPORUČENÝ POSTUP RAW SUŠENÍ

Optimální teplotou pro zachování sušení v režimu RAW je 45 – 48°C

Doporučujeme nastavit sušičku, na první dvě hodiny sušení, na maximální možnou teplotu pro daný druh sušené suroviny. V průběhu této doby dochází k intenzivnímu uvolňování vlhkosti surovin a teplý vzduch se tak přirozeně ochlazuje. Následně snižte teplotu sušení na maximálně 48°C a ponechejte na této úrovni až do konce sušení.


Sušení potravin je od pradávna považováno za nejšetrnější způsob uchovávání a konzervace potravin. Při sušení teplým vzduchem o teplotách do 48°C (režim RAW) zachováme maximum enzymů a vitamínů v sušených surovinách.


Sušička Excalibur Clear Door 4500 CDB je vybavena patentovaným systémem horizontálního proudění vzduchu (Parallexx Horizontal-Airflow Drying System), díky kterému je zajištěna rovnoměrná distribuce teplého vzduchu v celém prostoru sušičky.

excalibur-air-system-1


PROČ ZVOLIT TUTO SUŠIČKU ?

  • tradiční kvalitní a prověřená značka
  • průhledná dvířka umožnňující vizuální kontrolu procesu sušení
  • unikátní systém cirkulace vzduchu - rovnoměrné sušení
  • jednoduchá obsluha
  • nízké nároky na prostor
  • prodloužená záruka - 5 let

CO NEJDETE V BALENÍ

  • tělo sušičky s ovládacím panelem a elektronikou
  • 5 plastových sušících polic - BPA free
  • odnímatelné a průhledná přední dvířka 
  • český návod k obsluze

Podobné produkty

Hmotnost 7.7 kg
časovač sušení (?) bez časovače
Rozměry - výška / šířka / hloubka 216 / 432 / 483 mm
Způsob sušení teplovzdušný - 1 ventilátor
Počet sušících polic 5 plastových polic
Rozměry sušících polic 355 x 355 mm
Celková sušící plocha 0,74 m2
Časovač NE
Rozsah termostatu 41 - 74°C
Příkon 400 W
Napětí 220 - 240 V
Frekvence 50 Hz
Prodloužená záruka 5 let
Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora Výsledky aktivátoru návnady Dynamite v praxi 6.7.2018 12:56
Tento produkt je vhodný při jakékoliv teplotě vody. Nicméně, teplota vody pod 10 stupňů není vhodna, jako jsou rybyktere nejsou schopen detektovat zápach obsažené v tomto výrobku. Operace návnady je založen na feromony, které jsou biologicky účinné látky, které působí v prvé řadě na chování, emoční a fyziologický stav jiných vzorků, o nichž je známo, že jsou ze stejného druhu. https://rybydynamit.com/#4 Při plavané s ní mám úspěchy i při statickém chytání uprostřed vodního sloupce, a to v době, kdy červi i kukly selhávají. Více zajímavostí o rybaření najdete v aktuálním vydání rybářského časopisu Kajman.
Odpovědět

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Procházením tohoto webu vyjadřujete
souhlas s jejich používáním a v případě poskytnutí dalších osobních údajů s jejich 
ochranou a zpracováním